--2-- TERMOSTAT BRASOV


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
            CAUTA

 PANOURI INFRAROSU BRASOV
duminica, 28 Apr 2024 | 3:00
 
 


Despre panouri

TERMOSTAT
DATE TEHNICE PANOURI APLICATII INDUSTRIALE
DATE TEHNICE PANOURI INFRAROSU - APLICATII CASNICE
CALCUL NECESAR PANOURI APLICATII CASNICE (W/M3)
INFRAROSU,PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE,AVANTAJE,BENEFICII

reclama

  TERMOSTAT

Un termostat are rolul de a mentine o temperatura dorita a mediului ambiant intr-o incapere. Termostatul realizeaza acest lucru prin intreruperea alimentarii cu curent in momentul in care se ajunge la temperatura setata de utilizator. Odata cu scaderea temperaturii, in cazul aparatelor pentru incalzire sau cu cresterea temperaturii, in cazul aparatelor de racire, termostatul permite reluarea alimentarii cu curent pentru dispozitivul racordat la el.
Termostatele sunt de mai multe modele, marci, termostat cu fir, termostat fara fir (termostat wireless), termostat cu afisaj digital, termostat cu touch screen, termostat comandat radio, etc. Un termostat poate fi pentru fir, sunt conectate direct cu fir la aparatul de incalzit/racit. Exista si termostate fara fir care functioneaza pe baza de baterie, care prezinta avantajul mobilitatii.
Termostatele cu programare in timp sau cronostermostatele pot fi programate in diverse perioade ale zilei astfel incat in perioada in care nu se locuieste proprietatea/camera respectiva sa se mentina o temperatura, iar in momentul locuirii, o alta temperatura pentru confortul locatarilor.


 
 
CONTACT PANOURI INFRAROSU BRASOV

 arata tel , arata mobil
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X